Centre d'entrenament digital (CED) - "Aprendre fent"

Centre d'entrenament digital (CED) - "Aprendre fent"

Centre d'entrenament digital (CED) - "Aprendre fent"

Què és el centre d'entrenament digital (CED)?
És un espai en la web que mostra gestions de la vida diària, que pots fer fàcilment, mitjançant la seua tramitació digital, amb els consells i passos que et proporcionem.
 
Qui pots accedir al CED?
Tota la ciutadania que, sense tindre coneixements previs o amb ells molt bàsics, vol saber utilitzar les eines digitals, que estan a l'abast de tots.
 
Com pot ajudar-te el CED?
Et guia perquè  et desemboliques sense dificultat en el món digital i deixes a un costat el desconeixement, la inseguretat o qualsevol altra causa que et separe de la nostra societat digital.
 
Què trobaràs en el CED?
Amb un simple clic accediràs a continguts relacionats amb l'ocupació, la cultura, tràmits en línia, comunicacions i altres, on s'explica de manera senzilla i amena, una gran varietat de tràmits que pots fer, i fins i tot et facilitem els accessos on realitzar-los.
 
Com accedir al CED?
Per a poder accedir al CED, el primer que has de fer és registra't. Has de seguir uns senzills passos que t'expliquem en el següent vídeo. A més t'informa de com crear el teu compte de correu electrònic,que pots consultar en el següent enllaç: Com crear el teu compte de correu
 
 
 
 
A quines esperes per a formar part de la ciutadania digital!