T'interessa

Portals

Distintius

Distintius

El DECRET 2/2017, de 24 de gener, del president de la Generalitat, estableix els distintius corresponents a les empreses i als establiments turístics que desenvolupen les seues activitats en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Els distintius estaran constituïts per una placa rectangular de metacrilat de 269 x 371 x 10 mm amb cantonades arredonides amb radi de 30 mm. En la part posterior de la placa es col·locarà un vinil imprés en color corresponent a cada empresa o establiment, on figuraran els símbols corresponents a cada tipus, modalitat d'empresa, establiment i, quan siga procedent, les estavelles/claus corresponents a la categoria de l'establiment, i, en el seu cas, sota les estreles, l'esment de Gran Luxe, Luxe, Superior o Especialitat.

El distintiu previst per als habitatges turístics tindrà unes mesures de 200x276 mm, d'unes 6 micres i tallat mitjançant plòter amb cantonades de radi de 10 mm. En la part superior es reserva un espai per al número d'inscripció en el Registre de cada allotjament, amb el contorn perfilat de clauer en forma de casa. Per als habitatges turístics rurals, el distintiu serà de les mateixes característiques especificades en el paràgraf anterior i amb el contorn perfilat de clauer en forma de casa amb ximenera.

El color del fons de cada distintiu són els següents:

 1. Establiments hotelers: Pantone 286.
 2. Habitatges turístics (blocs, conjunts, empreses gestores i habitatges turístics): Pantone 485.
 3. Càmpings i les àrees de pernocta: Pantone 369.
 4. Establiments d'allotjament turístic rural: Pantone 483.
 5. Agències de viatges: Pantone 157.
 6. Turisme actiu i ecoturisme: Pantone 137.
 7. Establiments de restauració: Pantone 428.
 8. Albergs turístics: Pantone 326
 9. Hotel Balneari: Pantone 286 

Tots els distintius contindran el logotip institucional Comunitat Valenciana, la impressió d'orla, símbols i textos de categoria atorgada, modalitat, especialitat i, en el seu cas, número d'inscripció en el Registre en color blanc, amb les següents excepcions:

 1. En els distintius dels establiments d'allotjament turístic rural les estavelles/claus seran de color verd Pantone 369.
 2. En els distintius dels establiments de restauració, la impressió de l'orla, símbols, textos de categoria atorgada, modalitat i especialitat es realitzarà en color gris fosc Pantone Black 6 o negre al 75%.

Característiques dels distintius i tècnica de reproducció: color i pla de cotes

Arxiu format zip dels distintius turístics Comunitat Valenciana