Consum

Col·lecció Tú eres el protagonista

Col·lecció Tú eres el protagonista

"Les joies del Mediterrani"

La història gira al voltant de dos diamants i dos robins, que posseïxen un extraordinari poder: poden causar el bé o el mal. Les joies del Mediterrani, incalculables tresors d'antics avantpassats, han desaparegut. El protagonista és triat per a recuperar-les. Per on començar? El que ocórrega dependrà de les decisions que prenga. Viatjarà a Alacant, Elx, Torrevieja, Eivissa, Mallorca... i ajudarà als seus cosins, que es troben en perill, per a buscar les famoses joies.

 

 

 

 

 

"El viatje a l'Olimp"

L'aventura comença a València, en un intent d'ajudar als pares arqueòlegs per a trobar Zeus, rei de l'Olimp, en les seues excavacions. Trobarà la deessa Atenea en els monuments històrics de la ciutat, que li transportarà màgicament a la Grècia clàssica i on trobarà herois mitològics: Hades, Persèfone, Ícar, Hèrcules... La busca estarà plena d'aventures.

 

 

 

 

 

 

"El món subterrani"

El protagonista és un explorador en una expedició científica, enviada per a estudiar les famoses coves de la Vall d'Uixò, a Castelló, on podria trobar-se la porta a un nou món subterrani, un món fantàstic i estrany en el centre de la Terra. Quan està en l'interior de la cova més gran que mai ha vist, queda sorprés per la impressionant visió que s'obrirà davant dels seus ulls. I pels habitants que trobarà en ella.