Consum

Recursos i material per a descarregar

Recursos i material per a descarregar

Material didàctic per a un consum responsable amb les noves tecnologies

25 vídeos i algunes propostes d'activitats o exercicis per a treballar amb cada vídeo.
 
El fil conductor dels vídeos és la idea de "Consum Academy" una acadèmia de consum formada per quatre joves youtubers que han optat per esta nova manera de presentar els continguts.
 

 

Da en la diana por tu seguridad

"Da en la diana por tu seguridad" és una aplicació web amb material didàctic per l'educació de les persones consumidores centrat en la seguretat dels productes.

 

 

 


Cuentos contigo

El present material està compost per 5 contes per a Educació Infantil i Educació Especial.

 

 

 

 

Etiquetado nutricional

Quadern informatiu on es parla dels principis generals de l'etiquetatge nutricional, de terminologies, percentatges i nomenclatures perquè les persones consumidores coneguen el més bàsic de l'etiquetatge d'aliments i d'aquesta manera no puga induir-nos a confusió sobre les propietats nutritives del producte triat.

 

 

 

 

 

 

La vuelta al mundo de un joven consumidor

El llibre es compon de cinc capítols, dins dels quals es desenvolupa una part essencial de l'aventura. Cada capítol inclou diverses situacions de consum en què els més jóvens i inclús els majors, poden veure's identificats. Al final de cada capítol es troba una fitxa didàctica en què es plantegen diverses qüestions sobre l'argument de l'aventura i els temes de consum tractats, que poden resoldre's de forma individual o col·lectiva per a buscar una solució adequada al problema de consum que s'ha plantejat.

 

 

 

 

 

Tú eres el protagonista

És una col·lecció de tres llibres d'aventures per a jóvens, "Las joyas del mediterráneo", "El viage al Olimpo" i "El mundo subterraneo", en els que el lector és convertix en protagonista i on sorgixen problemes habituals a què ens enfrontem les persones consumidores, les decisions dels quals per a continuar l'aventura serán essencials per a determinar el seu final. (Material editat per la Unión de Consumidores de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació).