Nota de premsa

El campus virtual de Labora obri la matrícula per a nous cursos d'idiomes gratuïts

11/01/2022

- Aquesta nova edició respon a l'alta demanda de la ciutadania i inclou els nivells A1 i A2 de francés, alemany i anglés, a més dels nivells B1 i B2 d'anglés
- Segueix oberta la matrícula en les vint especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més sol·licitades per les empreses a l'hora de seleccionar el personal?El campus virtual de Labora ha obert la matrícula per a una nova edició de cursos d'idiomes en línia gratuïts, que respon a l'alta demanda de formació en idiomes.

L'oferta formativa del campus virtual es pot consultar en la pàgina web de Labora (consulteu ací). En aquesta edició s'ha obert la matrícula en anglés A1, A2, B1 i B2, francés A1 i A2 i alemany A1 i A2. El termini d'inscripció romandrà obert fins al dia 23 de gener.

Sobre els cursos d'idiomes

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament en línia, de manera que en permeten la realització en qualsevol moment del dia.
Per a accedir als cursos cal figurar com a sol·licitant d'ocupació o inscriure's en Labora (actualment a través de cita consulteu ací). Una vegada inscrits, els interessats i les interessades s'han de matricular en el web de Labora. Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos (tutorial - Com inscriure's a l'aula virtual de LABORA) i amb la documentació que és necessària per a poder accedir al campus (consulteu ací). Cal destacar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades. És gratuïta i compta amb el cofinançament de la Unió Europea.

Cursos de competències transversals

Així mateix, segueix obert el termini d'inscripció als cursos en competències transversals, amb l'objectiu de millorar la inserció laboral dels desocupats i les desocupades i formar-los en les competències més sol·licitades pels sectors productius de la Comunitat.

Aquests cursos s'han triat entre les vint especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més sol·licitades per les empreses a l'hora de seleccionar el personal: la comunicació, el lideratge, les tècniques per a afrontar l'estrés o la gestió del temps, entre altres.

La duració d'aquests cursos és de 25 hores, seran tutoritzats i dotaran les persones que els cursen d'un diploma d'aprofitament. Estaran disponibles per fer-los durant les 24 hores del dia.

Aposta per la formació en línia

Labora ha fet una aposta per la formació en línia, cada dia més sol·licitada per la ciutadania. Així, des de la crisi sanitària a conseqüència de la pandèmia, s'ha reforçat l'oferta del campus virtual, que permet una formació a distància, a la mesura de cada persona i de manera més segura.