Nota de premsa

El canal de Telegram de Labora arriba a més de 2.000 subscripcions després d'un mes de funcionament

07/10/2021

- El nou canal @GvaLabora té l'objectiu de difondre informació actualitzada de tots els serveis que ofereix el Servei Valencià d'Ocupació i Formació
- Labora ha treballat durant els últims anys per a afermar la seua presència en les xarxes socials amb l'objectiu d'afavorir una comunicació més directa i multidireccionalLabora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, va posar en marxa el seu canal de Telegram @GvaLabora el 6 de setembre i ja ha aconseguit més de 2.000 subscripcions en tan sols un mes.

Aquest nou canal comunicatiu s'ha creat amb l'objectiu d'oferir una atenció més directa a la ciutadania, especialment a les persones desocupades. A través del canal @GvaLabora en Telegram es difonen les novetats i serveis que ofereix Labora: programes d'ocupació, cursos i tallers, experiències de persones que han participat en alguna d'aquestes accions o han rebut altres serveis de Labora com orientació laboral, etc.

Per això, la subscripció al canal de telegram de LABORA és la millor manera d'estar actualitzat sobre els serveis i programes que realitza la institució. Per a això, únicament és necessari punxar en el següent enllaç: consultar ací

Cal recordar que estar inscrit en el Servei Valencià d'Ocupació ofereix la possibilitat d'accedir a orientació per a l'ocupació personalitzada, a cursos de formació gratuïts amb certificat de professionalitat o a ofertes d'ocupació a través de PuntLabora.

Telegram @GvaLabora s'uneix als altres canals que ja disposa Labora per a oferir informació actualitzada i oficial com la pàgina web
consultar ací

, o els altres perfils en xarxes socials on té presència: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube o LinkedIn.

Labora, al costat de la Conselleria d'Economia Sostenible, ha treballat durant els últims anys per a afermar la seua presència en les xarxes socials amb l'objectiu d'afavorir una comunicació més directa i multidireccional i que oferisca espais relacionals entre l'administració i les persones usuàries.

Fruit d'aquest treball Labora ha rebut reconeixements com el premi Novagob Excel·lència 2019 a la millor iniciativa de Govern Obert pel seu projecte de modernització del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, el rebut en 2015 pel seu sistema d'atenció a través de WhatsApp o el primer premi influencers en Twitter i Instagram oferit per Consum en el XX Fòrum d'Ocupació i emprenedoria de la Universitat de València.

Les xarxes socials de LABORA encapçalen el rànquing nacional dels serveis públics d'ocupació quant a nombre de seguidors i generació de continguts, i han contribuït a augmentar el trànsit del seu portal web en els últims anys i a generar una reputació en línia positiva.

Únicament és superat en Facebook i Twitter pel Servei d'Ocupació d'Extremadura i en Twitter pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Així mateix, és el Servei d'Ocupació amb més subscriptors en YouTube i l'únic amb un blog propi.