Nota de premsa

El Consell destina 350.000 euros al Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana

23/07/2021

- L'objectiu és que el Consell de Cambres continue contribuint a la competitivitat de les pimes comercials


El Ple del Consell ha aprovat la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana.

La finalitat d'aquest acord, dotat per a l'exercici 2021 amb 350.000 euros, és donar suport al manteniment de l'estructura de personal i les despeses de funcionament del Consell de Cambres. Aquest conveni entrarà en vigor en el moment de la signatura i s'estendrà fins al 31 de desembre de 2021.

La col·laboració entre la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum i el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana, que va començar l'any 2002, ha permés que aquesta entitat dispose d'una estructura pròpia, altament professionalitzada, amb capacitat de prestar serveis i representar i coordinar el conjunt de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació de la Comunitat Valenciana.

El suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a aquest consell permetrà que continue prestant tots els seus serveis i contribuint a la competitivitat de les pimes comercials i a la configuració d'una estructura comercial més harmònica i atractiva.