Logo Generalitat


Els autobusos de Labora comencen la setmana a la Pobla de Farnals i a Benijófar

  • El recorregut íntegre pot consultar-se en la pàgina web de Labora
  • El dia 18 l'autobús nord marxarà cap a Massamagrell i el sud cap a Formentera del Segura

(14/01/2022) - El recorregut íntegre pot consultar-se en la pàgina web de Labora
- El dia 18 l'autobús nord marxarà cap a Massamagrell i el sud cap a Formentera del SeguraEls dos autobusos del servei itinerant d'ocupació valencià, Labora, es trobaran dilluns que ve dia 17 en les localitats de la Pobla de Farnals i Benijófar i s'hi quedaran fins al dia 18, quan es desplaçaran un a Massamagrell i l'altre a Formentera del Segura.

Amb les parades vigents del recorregut planejat per a 2022, que tracta d'acostar les oficines de Labora a tota la ciutadania, independentment del lloc de residència, amb dos punts mòbils que recorren la Comunitat.

Després de Massamagrell i Formentera del Segura, l'autobús visitarà les localitats de Rojales, Museros, Foios, Daya Vieja, Alfara del Patriarca, San Fulgencio, Moncada, Daya Nueva, Dolores, Rocafort i Catral, durant gener. El recorregut íntegre de l'autobús està disponible en la pàgina web de Labora (Consulteu ací).

Com la resta d'Espais Labora, els punts mòbils seran responsables d'informar i divulgar els serveis d'inserció laboral i assessorar sobre aquests. La diferència característica amb els Espais Labora situats en nuclis poblacionals serà la de trencar les barreres territorials, per les quals els municipis menys poblats no sempre tenen el mateix accés als serveis.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat