Logo Generalitat


El Consell destina 250.000 euros a la promoció, el foment i la difusió del cooperativisme a la Comunitat Valenciana

  • El Ple aprova un conveni amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana
  • S'organitzaran jornades tècniques sobre les noves bases que regulen les ajudes a cooperatives i entitats, entre altres activitats

(08/10/2021) - El Ple aprova un conveni amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana
- S'organitzaran jornades tècniques sobre les noves bases que regulen les ajudes a cooperatives i entitats, entre altres activitatsEl Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat i la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

Aquest acord, dotat amb 250.000 euros per a l'exercici 2021, està destinat a
finançar les despeses corrents i de funcionament de l'entitat. També a possibilitar que aquesta entitat desenvolupe activitats de promoció, foment i difusió del cooperativisme.

Les activitats que du a terme la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana gràcies a l'ajuda de la Generalitat són, entre altres, l'activitat institucional ordinària, que es materialitza mitjançant la representació en òrgans col·legiats i organitzacions d'àmbit estatal, autonòmic o provincial; així com l'assistència a reunions d'òrgans socials i comissions de treball.

També es facilitarà la participació, i l'organització, en esdeveniments tradicionals com els XIV Premis Pepe Miquel del Cooperativisme Valencià, l'acte de lliurament de guardons i el Dia Mundial del Cooperativisme.

A més, es podran realitzar altres activitats de promoció general del cooperativisme, com ara la participació en la difusió i l'organització de jornades tècniques sobre les noves bases que regulen les ajudes a cooperatives i entitats; la participació en el Consell Valencià del Cooperativisme; la modificació tècnica de la Llei de cooperatives de la Comunitat Valenciana; el desenvolupament de la jornada sobre contractació pública de cooperatives, o la participació en l'elaboració del nou reglament del registre de cooperatives.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, dins de l'interés especial que atorga al desenvolupament de l'economia social, considera en particular la importància de donar suport a la creació i el desenvolupament del cooperativisme a la Comunitat Valenciana.

Així, aquest conveni és expressió de la col·laboració que han estat duent a terme les parts en anys precedents, vinculada al foment del cooperativisme i a representar-lo a la Comunitat Valenciana.

L'acord entrarà en vigor en el moment de la signatura i s'estendrà fins al 4 de desembre de 2021. Amb càrrec a aquest conveni, es podran finançar les actuacions que s'hi recullen, realitzades des del dia 1 de gener de 2021 fins al 4 de desembre de 2021.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat